antero on vähän väsynyt

26.07.2013 kl. 13:36

Bröllop snart, must not weep. *

Under tiden får ni underhållas av eder superegna Smilla som (världsalltets fulaste) man - världens bästa möhippeidé, på världens bästa möhippa. Låt mig presentera: Antero från Orimattila, alfa, ei mielellään.

Som en påminnelse om hur jag verkligen ser ut, med mindre skägg, lila ögonskugga under ögonen och lite mindre uteliggar-gelat hår.

* Egentligen är allt lugnt, är lugn och sedesam. Men måste medge att så kallade worst case scenarios börjar muntert hoppa omkring i mitt sinne om kvällarna. Kan räkna allt som kan gå fel istället för de där klassiska sömnfåren. Men fear not, my jungle friends, jag är stark och jag är modig och jag är snart gift.

smilla smilla
Kommentarer (3)
Så sant, du ÄR stark och modig! Lycka till med bröllopet och kärlek, kärlek! Bröllopskram!
wonderland26.07.13 kl. 13:59
Stort tack, yes we can! Puss!
26.07.13 14:16
Moahahaha! Ukki on todellakin kova jätkä!
kairi29.07.13 kl. 11:14
HAHAHA, Antero är fulast i världen! Har ännu lite kris.
31.07.13 10:04
Det kommer att skita sig så där lagom, som alla bra bröllop gör. Charmig attityd fixar det! Själv skulle jag hellre sticka en brinnande tändsticka i ögat än ställa till med bröllop en gång till, men det var alldeles roligt då det begav sig. Och till all lycka har jag inte behövt göra det på tio år - eget alltså. Lycka till, det kommer att gå glimrande!
Jenny / Hemsolen29.07.13 kl. 22:04
Å, tack! Och skönt att någon medger att det är nog nu inte bara är en dans på rosor. Mest bara roligt, men stressmängden av alla skräckscenarier har nog ätit. Men nu gansa lugn faktiskt, mest bara superglad. Men vi konstaterade nog med mannen att ghuud det skall vara skönt när festen är förbi.
31.07.13 10:05

Karin Palmén

I would drape myself in velvet if it were socially acceptable

Nå mig gärna, karin.hautamakiATgmail.com