årets önskemål

09.09.2013 kl. 14:02

Det är inte ens två veckor till Den Stora Karin-dagen, så jag känner att det är dags för årets lyxlista.

 

Armband av Hermes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den ljuvliga korallstolen av Hay. Petar på den på Stocka med jämna mellanrum och försöker motarbeta enormt habegär. Den skulle ju passa perfekt i vårt vardagsrum, perfekt. Går dåligt ihop med den avhållsamhet man borde idka efter bröllopsextravagans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassisk Chanel.

 

 

Den perfekta kamelrocken.

Ljuvliga tröjor.

Hundvalpar.

 

 

 

 

 

 

Denna tapet.

Detta hår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna attityd.

smilla smilla
Kommentarer (2)
Fin-fina grejer. Fast tapeten gör mig nog lite fundersam. Jag skulle bli ännu mer snurrig i huvudet av den.:)
Linnea09.09.13 kl. 16:35
Jag älskar tapeten, skulle dock inte tapetsera mer än en vägg. Lugn färg, geometriskt mönster, ändå lämpligt karnivalistisk.
09.09.13 21:29
Ååå, stolen! Är i allmänhet hemskt ointresserad av allt vad inredning heter (herregud, du skulle se mitt hem. Fab 5s värsta mardröm), och jag har absolut noll plats eller användning för stolar - men jesus! Den är alldeles ljuvlig! Förstår ditt habegär.
Julie10.09.13 kl. 13:44
Den är underbar och lysande korallröd i verkligheten. Den skulle kanske inte rymmas lika mycket hemma hos oss som jag skulle älska den. Men hjärterum ger stjärtestolrum, känner jag. Själv är jag så pass kär i att vara hemma och så pass kär i tanken om att trivas i sin vardag att jag därför är ganska noga med att ha det estetiskt och fint runtom mig (allt detta definieras förstås av individen, that is the beauty of beauty). Men det beror säkert mycket på att jag är uppvuxen med estetiker och vardagsnjutaren och sedan har jag utvecklat sinnet vidare. Det är faktiskt ganska spännande, ju mer jag tänker på frågan. Det finns ju de som anser att det är höjden av onödighet och direkt förkastligt att sätta tid och pengar på att ens omgivning skall tilltala en. Men som estetiker får jag ut något som en mer pragmatisk (?) människa aldrig kan se i det hela. Att sätta den lilla extratiden det tar att duka upp min frukost fint är alla gånger värt det för mig. Att ha ett för mig tilltalande hem gör att jag känner att det är ett större nöje att vakna upp, leva där och lägga mig. På samma sätt som jag njuter av vackra kläder och att tillreda god mat. Eller läsa en bra bok för den delen eller ha just den rätta tavlan.
10.09.13 14:03

Karin Palmén

I would drape myself in velvet if it were socially acceptable

Nå mig gärna, karin.hautamakiATgmail.com