IT'S ALIVE, IT'S ALIVE!

26.02.2014 kl. 00:53

Hör och häpna, folk och fjärilar!

Det krävs bara lite klimatförändringsapokalypsvår och plötsligt sitter jag igen uppe mitt i natten och min kreativitet flödar som Hades ungefär.

Det visade sig att nya jobb alltid suger musten också ur egen undertecknade och liksom kräver saker av en, så som ens kreativitet, engagemang och initiativförmåga. Vackert så, ägnar gärna tid åt finsk politik. I något skede börjar en dock sakna de där mångomtalade egna projekten.

Men nu skall ni veta att alla min skaparglädje tycks egentligen bara ha förkapslats inuti mig och nu planerar jag feministiska serier och systraskap "oss seriemänniskor mellan" (har ej ännu skapat ens den första av seriestrippar, tycker begåvning för kollektiv anda är himla bra och hemåt), vill skriva en essäsamling och ändra den feministiska debattkulturen. Så där som första modesta punkter på to do-listan.

Det viktigaste är förstås ändå att jag igen valt att glädja er med min nätnärvaro på smilliska vågor. The great announcement of our time och så. Applådera! Blås i era pukor och trumpeter! Gör små vimplar i min ära, ni är ju så himla pyssliga allihopa och tycks dras till vimpelns cis-kvinnliga symbolvärld.

PUSS till denna troligtvis väldigt tomma internetvrå.

Jag slänger en frukostbild på det hela så kanske internet förlåter mig.

smilla smilla
Kommentarer (1)
Som jag väntat! Härligt att ha dej tillbaks!
Tubbs26.02.14 kl. 13:08
Puss, kompis!
27.02.14 21:34

Karin Palmén

I would drape myself in velvet if it were socially acceptable

Nå mig gärna, karin.hautamakiATgmail.com